Спасибі Anonymous! На росії на день побєдобєсія на телеканалах несподівано прозвучала правда

Відповідні кадри почали з’являтися з ранку 9 травня в мережі, їх оприлюднювали самі росіяни.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

Як відомо, путін регулярно експлуатує дату 9 травня з метою своєї пропаганди. З часом це свято стало сакральним для Кремля.

Однак цього разу на супутникових російських телеканалах з’явився відеотекст, який відображає правду про те, що зараз відбувається в Україні.

“На ваших руках кров тисяч українців і сотень убитих дітей. ТБ і влада брешуть. Ні війні”, – можуть прочитати російські телеглядачі замість звичних їм назв телеканалів і програм.

Судячи з усього, невідомі зламали телепрограму в російських телевізорах.

“Нарешті по російському зомбоящику показують правду”, – йдеться в підписі до зображень в мережі.

Українці і самі росіяни бурхливо реагують на цю акцію.

“Добре пішло, товариші кибербойцы! Паліть далі і більше!”, “Всіх під одну гребінку. Я за це не голосував ніколи, я-то причому, наприклад?”, “Українці теж за це не голосували”, “в ТБ програмі яндекса бачив це. Не всі канали, а тільки перший і Росія 1. Зараз їх просто прибрали з програми. Мабуть, намагаються виправити”, “Давно пора. Ще камери розпізнавання осіб в містах теж», “підтверджую, правильно зробили”, – пишуть люди.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост