Site icon zakarpatpost.net

Є ленд-ліз, х**ла немає: як українці відреагували у Мережі на історичне рішення Байдена

9 травня, коли у Кремлі святкували “День побєди”, президент США Джо Байден підписав закон про ленд-ліз для України. Завдяки цій програмі ЗСУ будуть знищувати окупантів ще швидше. Після підписання історичного документа реакція користувачів соціальних мереж не забарилися.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

ТСН.ua зібрав яскраві фотожаби та меми, присвячені підписанню закону про ленд-ліз.

Креативно на рішення Байдена відреагував голова Верховної ради Руслан Стефанчук. Пресслужба парламенту опублікувала відео та підписала “Президент США підписав закон про ленд-ліз для України. Українці за пару днів після отримання необхідного озброєння”.

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Одеський активіст Сергій Стерненко розмістив фото вбитих російських окупантів та підписав допис “Вони пропустили ленд-ліз”.

Користувачі згадали і знаменитого пса-сапера Патрона, який врятував тисячі українських життів.

Також юзери пофантазували над тим, скільки військової техніки для ЗСУ відправить телеведучий та волонтер Сергія Притули, який має благодійний фонд, на передову. 

Нагадаємо, президент США Джо Байден підписав закон про ленд-ліз для України, у межах якого – збільшення об’єму постачання зброї та пришвидшення темпів надання її Україні.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост

Exit mobile version