Взуття видали всім однакового розміру. Маляр розповіла про побут солдатів-окупантів

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр розповіла шокувальні факти про побут російських окупантів під час їхнього перебування в Чернігівській області. Зокрема, так звані кухня, спальня та вбиральня загарбників були розташовані в одному приміщенні.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Про це Маляр розповіла у програмі “Сніданок з 1+1” на телеканалі “1+1“.

“Я була у Чернігівській області в тих місцях, де вони (окупанти – ред.) компактно проживали, поки намагалися зайняти цю територію. Я дуже уважно там обстежила і речі, якими вони користувалися, вони все залишили, побут, як це відбувається. Ну, це абсолютно дика орда. І вони ставляться зневажливо не тільки до нас, але й один до одного ставляться зневажливо”, – розповіла заступниця міністра.

Так, вона навела приклад, що російські військові викрали з домівок українців їхні взуття та одяг, навіть білизну. А свої речі залишили на місці. 

“Що вони залишили? Взуття їм видали всім однакового розміру. Воно погане якісно дуже, людині незручно. Оце ставлення їхньої держави до їхніх військових. Одяг – це теж все абсолютно неможливо носити, це неякісні речі. Там ні про яку повагу до гідності людини не йдеться”, – розповіла Маляр.

“Крім того, я там бачила залишки речовин певних лікарських, які вони вживають додатково. Що мене найбільше здивувало у плані безкультур’я – що в них місце, де вони сплять, де вони їдять і де в них вбиральня – воно все в одній точці розташоване. Це шок. Дика орда”, ­– наголосила заступниця голови Міноборони.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост