В Угорщині повідомили, за яких умов готові підтримати ембарго на російську нафту

Уряд Угорщини цього тижня надасть свої пропозиції Євросоюзу.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сіярто заявив, що країна вимагає від ЄС надати рішення, зокрема про економічну допомогу для відновлення і компенсацію, аби Угорщина підтримала ембарго на російську нафту.  

Про це пише РБК-Україна.

“Ми чекаємо пропозицій не тільки по реконструкції наших НПЗ на сотні мільйонів доларів, не тільки по збільшенню пропускної здатності нафтопроводу в Угорщину через Хорватію на сотні мільйонів доларів, але і на майбутнє економіки. Нафтове ембарго вимагає програми модернізації структури угорського енергопостачання, яка буде коштувати близько декількох мільярдів євро”, – заявив Сійярто.

Міністр також підкреслив, що відмова від нафти з Росії призведе до зростання ціни на мазут на 50-60%, що в свою чергу спричинить зростання цін на продукти.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост