Росіянка розповіла чоловіку, як би вона вколювала маленьким українцям наркотики, відрізала б щодня по пальцю та вухові

СБУ опублікувала перехоплення розмови російського військового з дружиною, під час якої та закликала чоловіка вбивати і катувати українських дітей.

ПОРАДИ – корисна газета для всієї родини

Видання Кореспондент пише, що перехоплення було зроблено під Харковом. Ворог телефоном розмовляв із дружиною, яка живе у прикордонному з Україною місті, куди загарбники незаконно депортують українців.

Жінку обурило, що українські діти відмовилися малювати символіку до святкування «дня перемоги», тому вона запропонувала покарати їх жорстокими катуваннями.

Згідно з перехопленням, вона заявила: “Я б їм наркотики вколола, якби працювала, дивилася б їм у очі і сказала б: «Здихайте, мучіться». Я б їм пі*ьки різала, зірки на спинах вирізала, і взагалі по вуху б щодня відрізала, по пальцю, щоб їм боляче так було».

Її співрозмовника шокували ці слова і він не знав, що відповісти, зазначили в СБУ.

На зауваження чоловіка, що «це ж діти», жінка відповіла, що вона ненавидить «цих українців, і дітей їх розстріляла б».

Нагадаємо, станом на початок травня РФ незаконно депортувала 181 тисячу українських дітей.

Раніше омбудсмен повідомила, що на тимчасово окупованих територіях окупанти зґвалтували 400 дітей та дорослих.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: «Інформаційні послуги».

ЗакарпатПост