Закарпатські рятувальники знайшли у Тисі тіло чоловіка з Маріуполя

10 травня рятувальники продовжили шукати тіло чоловіка, який ще 25 квітня біля села Луг, вилетів на Mitsubishi у річку Тиса.

ПОРАДИ – корисна газета для всієї родини

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Вчора надзвичайники «прочісували» місцевість на Закарпатті у пошуках 73-річного чоловіка, який, ймовірно, затонув у річці Тиса ще 25 квітня. Розшукуваного потопельника рятувальники  так і не знайшли, натомість відшукали тіло іншої людини. 

Як повідомили в У ДСНС,  неподалік села Руське Поле на Тячівщині ними було  вилучено тіло іншої людини, 37-річного жителя  Маріуполя.  

Водолазно-рятувальне відділення м. Хуст обстежило близько 35-40 км річки Тиса з села Тересва до міста Хуст. «Поблизу села Руське Поле у річці виявили тіло жителя Маріуполя 1985 р.н. Його передали правоохоронним органам. Також обстежили прибережну зону вниз по течії річки Тиса», – повідомила речниця ДСНС на Закарпатті Наталія Батир.

Для проведення пошукових робіт залучали водолазно-рятувальне відділення м. Хуст та особовий склад Рахівської гірської пошуково-рятувальної групи Аварійно-рятувального загону спецпризначення. Жителя Верхнього Водяного не знайшли.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост