росія втратила ще один корабель у Чорному морі

Чорноморський флот рф втратив ще один корабель. Про це повідомляє “24 канал” з посиланням на джерела в українській розвідці.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

Який це саме корабель, не повідомляється, однак відомо, що йдеться про судно тилового забезпечення проєкту №23120. Відомо, що таких на росії лише два – “Всеволод Бобров” та “Ельбрус”.

За попередньою інформацією, у ніч на 12 травня корабель йшов у напрямку острова Зміїний. З невідомої причини на судні спалахнула пожежа.

Після операції з порятунку екіпажу корабель, який зазнав значних пошкоджень, вдалося відбуксирувати до порту в Севастополі. Наразі невідомо, як надовго судно вийшло з ладу, однак стверджується, що без серйозного ремонту не обійдеться.

Зазначимо, у зведенні Генштабу ЗСУ про втрати рашистів за попередню добу у графі кораблі/катери додався +1 знищений, однак військові не повідомили, про який саме корабель чи катер йдеться.

Кораблі проєкту №23120 вважають новітніми, тому навіть тимчасова втрата одного з них є критичним для вмф рф.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост