У кремлі готуються до операції путіна

У рф завершується попередня частина з підготовки інформаційного простору на час відсутності диктатора путіна, якому, за даними ЗМІ, має бути проведено хірургічне втручання.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Про це пише у себе в Телеграм-каналі політолог Валерій Соловей.

“Підготовлені свіжі “консерви” з короткими виступами президента, відео участі путіна в нарадах, реакція на заплановані події, схвалення ротацій, підписи указів, схвалення й осуд різних процесів і діячів. За оцінками організаторів “прикриття”, заготовок повинно вистачити як мінімум на десять днів. Попри те, що лікарі прогнозують відновлення до стану, коли можна буде показати напівтруп публіці від двох до п’яти днів, організатори вирішили перестрахуватися”, – пише він.

За даними Солов’я, у разі необхідності пересування путіна буде імітувати один з його дублерів, підготовлена можливість його “проходу” перед публікою. Він також стверджує, що дата операції не призначена, проте відомий час – між 1:00 і 2:00.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост