Біля Ужгорода чоловік ледь не вбив молотком дружину

Про це повідомляє Патрульна поліція Закарпатської області.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Сьогодні близько 13-ї години інспектори отримали повідомлення про те, що потрібна підмога поліцейському офіцеру громади у селі Баранинці, поблизу Ужгорода.

Прибувши на місце події, інспектори встановили, що чоловік наніс тілесні ушкодження своїй дружині та зачинився з нею в будинку. Поліцейські намагалися поспілкуватися із чоловіком та заспокоїти його. Під час розмови громадянин поводив себе неадекватно, а згодом почав викидувати із вікон скляні пляшки в інспекторів.

Згодом у будинку почулися крики про допомогу, тому охоронці порядку вибили вхідні двері. Громадянина поліцейські одразу затримали та викликали на місце слідчо-оперативну групу.

В одній із кімнат патрульні виявили непритомну та травмовану жінку. Медики, які були на місці події, надали потерпілій допомогу та шпиталювали.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост