У кремлі залякують світ, що санкції проти росії можуть призвести ледь не до “апокаліптичних” наслідків

Кремль намагається залякати своїх противників тим, що санкції проти РФ можуть призвести ледь не до “апокаліптичних” наслідків. Таким чином Росія відчайдушно хоче уникнути запровадження обмежень проти неї.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Голова Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв перелічив наслідки, які на його думку, можуть виникнути після введення нових санкцій проти Росії, пише ТСН

Соратник Путіна розмістив на своєму каналі в Telegram допис, який розпочав зі слів: “ПЯТНИЦА, 13. Що буде далі, або Світ після антиросійських санкцій (зовсім не прогноз)”, – написав Медведєв, намагаючись залякати суспільство “розплатою” за санкції.

На переконання Медведєва, санкції проти РФ можуть призвести до нових регіональних воєн, епідемій та голоду в окремих країнах. Також це нібито загрожує великій логістичній кризі.

“Зруйнується низка глобальних ланцюжків постачання товарів, можлива велика логістична криза, включаючи крах діяльності іноземних авіакомпаній, яким заборонені польоти над територією Росії”, – запевняє він.

Також Медвєдєв залякує новими регіональними військовими конфліктами і активізацією тероризму на Заході.

“Виникнуть нові регіональні військові конфлікти в тих місцях, де ситуація не знаходить мирного вирішення впродовж багатьох років або ігноруються суттєві інтереси великих міжнародних гравців. Активізуються терористи, які вважають, що увага західної влади сьогодні відвернута на розборки з Росією”, – зазначив Медведєв.

Він додав, що через санкції можуть початися нові епідемії і, звісно, згадав про біологічну зброю.

“Почнуться нові епідемії, спричинені відмовою від чесного міжнародного співробітництва у санітарно-епідеміологічній сфері або прямими фактами використання біологічної зброї”, – каже Медведєв.

Також, за його словами, будуть утворені нові міжнародні альянси на основі прагматичних критеріїв і, в кінцевому підсумку, буде створена нова архітектура безпеки з “крахом американоцентричного світу”.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост