“Євробачення-2022”: стало відомо, під яким номером Україна виступить у фіналі

Вже завтра, 14 травня, відбудеться грандфінал міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення-2022”.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

У ньому візьмуть участь 25 країн. По 10 з кожного з півфіналів, та п’ятірка країн-засновниць конкурсу, які завжди автоматично потрапляють у фінал – це Велика Британія, Іспанія, Італія, Німеччина та Франція, пише ТСН

Сьогодні стало відомо, під яким порядковим номером представники країн виступатимуть на сцені. Так, згідно з жеребкуванням, проведеним продюсером “Євробачення” цього року, італійською телекомпанією RAI, представник від України, гурт Kalush Orchestra виступить під номером 12.

Як відомо, останні вісім років продюсери шоу визначали порядок проведення на основі жеребкування. Вони розраховують виступи конкурсантів так, щоб забезпечити різноманітність у гранд-фіналі.

Порядок виступів учасників у фіналі “Євробачення-2022”

© eurovisionworld.com
Фото: eurovisionworld.com

Нагадаємо, що фінал “Євробачення-2022” відбудеться у суботу, 14 травня. Україну цьогоріч представляє гурт Kalush Orchestra з піснею Stefania. Після двох півфіналів букмекери пророкують Україні беззаперечну перемогу з чималим відривом від конкурентів.

© eurovisionworld.com

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост