Весь світ гуглить “Азосталь” після заклику Kalush Orchestra врятувати бійців

Пошукові запити після звернення гурту на Євробаченні на за словами “Азовсталь” та “Маріуполь” злетіли до небес. Люди шукають, що вони означають.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

Завод "Азовсталь" став прихистком для мирних жителів та українських бійців / фото полка "Азов"
Завод “Азовсталь” став прихистком для мирних жителів та українських бійців / фото полка “Азов”

Гурт Kalush Orchestra у фіналі Євробачення 2022 зі сцени звернулися до глядачів конкурсу з усього світу врятувати захисників Маріуполя, які перебувають на заводі “Азовсталь”, пише УНІАН

“Будь ласка, допоможіть Україні, Маріуполю! Допоможіть “Азовсталі”! Прямо зараз!” – закликав музичний колектив.

Після цього пошукові запити за словами “Азовсталь” та “Маріуполь” злетіли до небес. Люди шукають, що вони означають.

Тож УНІАН розповідає, чому Маріуполь став головною ціллю російських окупантів та як завод “Азовсталь” став останнім бастіоном міста.

Маріуполь – українське місто, яке Росія цілеспрямовано знищує

Із самого початку російського вторгнення Маріуполь став ціллю окупатів. Вони з некрофільською заповзятістю знищують мирне населення міста та бомблять житлові будинки й об’єкти. 

За попередніми даними, Росія вбила понад 20 тисяч мирного населення Маріуполя. Щоб приховати сліди таких злочинів, окупанти пригнали в місто мобільні крематорії й спалюють тіла вбитих.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост