Песик Патрон тепер має вишиванку: миле фото

Службовий пес Патрон, який став зіркою соцмереж опублікував нове фото в інстраграмі. На ньому похизувався подарунком від своєї підписниці, пише 24tv.ua

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Песик Патрон тепер має вишиванку

Одна із підписниць Патрона подарувала йому красиву вишиванку. Миле патріотичне фото вразило користувачів мережі.

Доброго ранку ми з України! Друзі, тепер в мене є не тільки патріотичний пледик, а і своя просто супер-мега вибухонебезпечна вишиванка. Скажіть, вона мені дуже пасує!
– йдеться у підписі до світлини.

До слова, у соціальних мережах Патрон похизувався ще одним подарунком – патріотичним блакитно-жовтим пледом.

Патрон – зірка рятувальників

Пес Патрон – Джек Рассел тер’єр. Йому два роки й він швидко став зіркою і талісманом українських рятувальників. Чотирилапий друг рятувальників продовжує допомагати зачищати територію після російських окупантів. Пес знаходить вибухонебезпечні предмети, які залишили війська агресора, зокрема на території Чернігівщини. Рятувальники ДСНС називають його своїм талісманом. Відомо, що Патрон з піротехніками знищив 262 вибухонебезпечних предмети.

Цікаві новини про Патрона:

  • У песика навіть є власна сторінка в інстаграмі, де за ним стежать понад 180 тисяч підписників.
  • Нещодавно персонаж польського мультика Лехослава Маршалека Рекс передав привіт героїчному Патрону. На сторінці фундації творців стрічки опублікували милу ілюстрацію.
  • Під час візиту канадського прем’єра Джастіна Трюдо до Києва президент нагородив українських піротехніків, що працюють за стандартами Канади. Серед них в Офісі Президента був і пес Патрон. Трюдо висловив захват українським героїчним песиком. Він зазначив, що той допоміг українській армії знешкодити понад 200 вибухових предметів і допомагає навчати дітей щодо безпеки поведінки із мінами.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост