Окупанти катували понад 350 людей в селі на Чернігівщині

Про це повідомляють у ДБР.

читай тільки перевірені новини • підтримуй своїх • замовляй рекламу на сайті ЗакарпатПост • e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Директор Державного бюро розслідувань Олексій Сухачов повідомив, що ДБР продовжує документувати злочини російської армії проти мирного населення України. Після Ірпеня та Тростянця працівники Бюро почали документувати злочини військових рф у населених пунктах на Чернігівщині.

Серед сіл у тому числі і Ягідне, де окупанти тривалий час насильно утримували в підвалі та катували понад 350 мешканців.

«Ми встановимо всіх нелюдів, які катували наших громадян. Обов’язково буде справедливе судове покарання для злочинців», – наголосив Директор ДБР.

За його словами, з середини травня слідчі Територіального управління ДБР Києва спільно з прокурорами Чернігівської обласної прокуратури розпочали проведення слідчих та процесуальних дій за фактами численних порушень законів та звичаїв війни військовослужбовцями збройних сил російської федерації.

«Те, що ми вже побачили, не вкладається в голові. Так знущатись над мирним населенням можуть тільки варвари та рашисти», – підкреслив Олексій Сухачов.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост