Пропагандисти готують росіян до “неочікуваних” підсумків війни: поразки та капітуляції

Російські пропагандисти взяли так звану оперативну паузу для перебудови стратегії ведення інформаційної війни проти України. Кремлівські медіа почали готувати росіян до “неочікуваних підсумків”: поразки у війні та капітуляції.

читай тільки перевірені новини • підтримуй своїх • замовляй рекламу на сайті ЗакарпатПост • e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Аргументом на користь цього є медійне затишшя у пропагандистських ЗМІ та капітуляційна риторика їхніх експертів.

Про це повідомили в Центрі протидії дезінформації при РНБО України, пише ТСН

Там звернули увагу на те, що останнім часом на театрі воєнних дій в Україні відбулося одразу кілька ключових подій:

  • зупинка наступу ворога майже за усіма напрямками,
  • надання Україні важкого озброєння,
  • евакуація захисників Маріуполя з “Азовсталі”.

Всі ці фактори не сприяють окупантам у захопленні українських територій. Проте, попри воєнні поразки, російська пропаганда змушена щодня спілкуватися з аудиторією, яка і надалі чекає на перемоги.  

“Розуміючи, що на фоні воєнних невдач медійні історії про “біолабораторії” та “радіоактивний попіл” перестають працювати, пропагандистські медіа почали перебудовувати стратегію та готувати росіян до “неочікуваних підсумків”: поразки у війні та капітуляції”, – йдеться у повідомленні ЦПД.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост