Британець взяв до себе пожити українську біженку, а через два тижні втік із нею, покинувши дружину

Батько двох дітей втік із українською біженкою лише через десять днів після того, як він і його партнер прийняли її у свій будинок.

читай тільки перевірені новини • підтримуй своїх • замовляй рекламу на сайті ЗакарпатПост • e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Охоронець Тоні Гарнетт, 29 років, покинув 28-річну Лорну після того, як взакохався у 22-річну Софію Каркадим, пише британське видання thesun.

Тоні Гарнетт покинув свою партнерку Лорну після того, як закохався в українську біженку Софію Каркадим, фото
Тоні Гарнетт покинув свою партнерку Лорну після того, як закохався в українську біженку Софію Каркадим, фотоКредит: ТОВ «НБ ПРЕС»
Батько двох дітей Тоні приголомшив партнерку Лорну, на фото, вийшовши лише через десять днів після того, як вони привітали Софію у своєму сімейному домі
Батько двох дітей Тоні приголомшив партнерку Лорну, на фото, вийшовши лише через десять днів після того, як вони привітали Софію у своєму сімейному доміКредит: ТОВ «НБ ПРЕС»

Тоні з Бредфорда, Вест-Йорк , сказав: «Ми плануємо решту нашого життя разом».

Софії Каркадим, яка втекла зі Львова на початку війни, Тоні надав притулок у Великобританії.

22-річна Софія зізналася: «Як тільки я його побачила, мені він сподобався.

«Це було дуже швидко, але це наша історія кохання. Я знаю, що люди подумають про мене погано, але це трапляється. Я бачила, яким нещасним був Тоні».

Тоні додав: «Я знаю, що люди подумають, що це сталося так швидко, але ми з Софією знаємо, що це правильно. Це почалося з мого простого бажання вчинити правильно і дати дах над головою тій, яка потребує. Але саме Софія прийшла в моє життя, і я завжди буду вдячний за це».

ІТ-менеджер Софія поїхала до Берліна, де тижнями чекала на отримання британської візи .

Зрештою, 4 травня вона прилетіла в Манчестер і переїхала до Тоні та Лорни в Бредфорд, Західний Йорк. Але її прихід викликав напругу, яка невдовзі закипіла.

Тоні перемістив свою шестирічну доньку зі своєї кімнати на двоярусне ліжко разом із її трирічною сестрою, щоб звільнити простір — незважаючи на заперечення Лорни.

Потім, коли вони жили разом, Тоні і Софія закохалися один в одного.

Доньки Тоні та Лорни також приїхали до Софії, але Лорна обурилася через зв’язок, який вони відразу ж утворили.

Нарешті Лорна наказала Софії піти — і Тоні пішов слідом.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост