Польський політик про рак путіна: йому залишилися тижні, він на межі смерті

Про хвороби путіна ходять різні чутки. Ніхто точно не знає, скільки в них правди, але справа в тому, що останнім часом кажуть, що російський президент дуже часто хворіє на рак. Сенсаційні новини на цю тему повідомив Януш Палікот. Екс-депутат прямо заявив, що путін бореться з раком. Мало того, за словами Пайкота, деспоту залишалося жити лише тижні. Однак інтернет-користувачі підходять до цієї інформації з великою відстанню.

читай тільки перевірені новини • підтримуй своїх • замовляй рекламу на сайті ЗакарпатПост • e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Про це пише польське видання se.pl

Жорстока війна в Україні, розв’язана путіним, щодня бере своє. Усі чекають закінчення вторгнення, але поки що мало вказівок на те, що воно скоро закінчиться. Можливо, кінець військових дій настане після зміни влади росії. Чи можливо це найближчим часом? Багато що залежить від здоров’я диктатора. Чутки про рак путіна останнім часом посилилися… – Він буквально пронизує рак, занурюючи країну в хаос. Стає гірше – так нещодавно заявив колишній офіцер британської розвідки – Крістофер Стіл. Європейські ЗМІ навіть повідомляли , що російському президенту зробили операцію і що його замінили на двійника . Про це  в інтерв’ю Яну Злоторовичу сказав політолог Бартломій Радзеєвський .

Це може бути дезінформація, це можуть бути фейки, її можуть генерувати конкуренти з російської правлячої еліти, її можуть генерувати противники війни, оцінив він. 

Але Януш Палікот пішов ще далі. Поставив однозначний діагноз. – путін на межі смерті. Пухлина. У нього залишилися тижні, – написав він у Twitter. Інтернет-користувачі, однак, не сприйняли слів екс-нардепа всерйоз. – Якесь джерело? Це прийняття бажаного за бажане? — запитав один із них. Відповіді він не отримав. 

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост