Притула разом з Романом Грибовим продають марки і купили вже 80 дронів для ЗСУ

Про це у соцмережі повідомив Сергій Притула.

читай тільки перевірені новини • підтримуй своїх • замовляй рекламу на сайті ЗакарпатПост • e-mail: zakarpatpost@gmail.com

“Ми так подивилися, що можна зробити завдяки маркам »рускій ваєнний карабіль іді нах…» (нагадаю, з акції на монобанку наш фонд отримав 10 млн.грн і замовив 80 дронів), що виникло логічне запитання: а що ж можна буде купити за марки із автографом автора легендарної фрази?!Тому, стрибнули у машину, зганяли до Романа у Золотоношу, отримали від руки писаний текст і автографи на 3 комплектах конверт+марки.Як можна буде стати їх володарем розкажу трохи пізніше. Зараз готуємо для вас один крутий проект, то марки з автографами вже будуть після нього.Ну і на зворотньому шляху зробив трохи гак через Черкаси, щоб обійняти Віктор Євпак та порадіти за успіхи його команди на волонтерській ниві! Так тримати, друже!Ну і ще… сьогодні ми вступили у перемовини щодо контрактування чергової партії БПЛА.Там вимальовується сума, якої ми ще за 1 раз не збирали.Але спробуємо.Деталі завтра!”, – йдеться у дописі.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост