Через тиск Шредер вийшов із ради директорів «Роснефті»

Герхард Шредер заявив, що не може продовжити свій контракт у раді директорів “Роснефті”. А що трапилось? Раніше міг тепер не може, і з чого раптом такі зміни.

Читай тільки перевірені новини на сайті zakarpatpost.net

Це лобіст, який довго представляв інтереси Росії в Європі. За це його вважали важливим птахом у «Роснафті» і платили за роботу там. Посунути Герхарда – те саме, що вибити з путінського трону ще одну тріску, а за нею і ніжку.

Поясню тезно, чому почалися хвилювання. До війни на пенсійно-кар’єрні пригоди Шредера не звертали уваги. Поїхала людина собі пенсію заробляти. Ну і що, що у диктатора – якщо на картку отримувати, то гроші не пахнуть.

Під час війни постали питання не до Шредера, а до його роботодавця. А через нього і до всіх визначних діячів, які вирішили продати своє ім’я дорожче. Тому днями Герхард анулював частину довічних опцій з боку Німеччини. Навіть офіс закрили: з такими грошима сам якось зніме.

Війна ще не завершилася, але Шредер уже поплив. Швидко зрозумів, що тепер за лобіювання інтересів путіна будуть бити по руках. І взявся вдавати, що надовго в «Роснафті» не затримається.

Що це означає? Тепер європейська прислуга путіна обережно мацає ґрунт. Якщо за першими прильотами від рідних країн нічого не піде, можна передумати та продовжувати свої контракти. Не міг, потім узяв і зміг.

Але якщо цей тиск нікуди не зникне, щури втечуть із корабля, а росія залишиться без потужного лобі у європейських кабінетах. Тому що платити їм можна скільки завгодно – витрачати ці гроші слуга точно планувала не у Волоколамську, а у себе на батьківщині. Тому втрачати зв’язок не хоче і буде змушена зробити вибір.

Шредера можна лаяти за мораль, але він професійна і хитра людина. Якщо навіть він юлит – наша коаліція правильно все робить. Залишилося довести щурів до тієї позначки, на якій вони побіжать з корабля і стрибнуть у воду. Ми точно дізнаємось: адже першим побіжить саме Шредер, – пише у своєму Телеграм-каналі нардеп Гончаненко

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост