Дитячі малюнки зігрівають закарпатців на фронті

Обласний депутат Василь Якубець, який зараз служить у зоні бойових дій, зворушливо подякував юним землякам з Хустщини за дитячі малюнки

Читай тільки перевірені новини на сайті zakarpatpost.net

На своїй сторінці у фейсбуці депутат поділився світлинами дитячих малюнків, які разом з гуманітарною допомогою йому привезли друзі із Хуста. «Приємно вражений зустрічі із земляками, які приїхали до нас у таку далечінь із подарунками. Частиною подарункового вантажу є малюнки від діток. Така підтримка від дітей – особливо цінна! Дуже приємно, коли ти береш малюночок, вкладаєш собі до кишені і розумієш, хто стоїть за твоєю спиною, і що тобі потрібно зробити так, щоб вони мали можливість навчатися спокійно, бути в теплі і не відчувати ніяких неприємностей! Щиро всім дякуємо за візит та цінні подарунки!!!», – написав військовослужбовець. Нагадуємо, Василь Якубець – один із трьох депутатів Закарпатської обласної ради, які на початку повномасштабної війни добровільно записалися до територіальної оборони. Разом із ним присягу на вірність народу України прийняли Федір Шандор та Денис Ман. У квітні підрозділи закарпатської ТрО відправили виконувати бойові завдання на Схід України. Дякуємо нашим мужнім захисникам за службу та чекаємо живими й здоровими додому!

Пресслужба Закарпатської обласної ради

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост