Путін – гравець, який програвши, підвищує ставку вдвічі. Це стратегія загубить і його, і росію, – аналітик

Про це пише телеграм канал Парвда Гераенко. путінське невміння програвати не тотожному мистецтву вигравати. Воно означає лише готовність до постійного підвищення ставок, вважає історик, політичний оглядач Михайло Дубинянський.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Після того, як у 2014 році не спрацювала ставка на Януковича, путін вважав за краще різко підняти ставки, анексувавши Крим та розв’язавши гібридну війну на Донбасі. Але проект “Новороссия” із тріском провалився.

24 лютого 2022-го путінська ставка була вкотре подвоєна. Теоретично блискавичний розгром України мав закрити колишні проблеми – включаючи питання Криму та ОРДЛО – і поставити Захід перед новою реальністю з новим балансом сил.

Насправді росія зазнала катастрофічні втрати – політичні, економічні, військові, репутаційні. Втрати, непорівнянні з тимчасовою окупацією Херсона чи захопленням зруйнованого Маріуполя.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост