У кремлі бояться і живих, і мертвих: путінський режим запровадив санкції проти 5 громадян США, які давно померли

міністерство закордонних справ російської федерації оприлюднило оновлений список громадян Сполучених Штатів Америки, стосовно яких «запроваджено санкції», і яким заборонено в’їзд на територію рф.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Про це пише «Українська правда» з посиланням на зовнішньополітичне відомство країни-агресорки.

До «чорного списку» включені щонайменше 5 громадян США, які померли деякий час тому, але для яких продовжує діяти заборона на в’їзд до росії.

Примітно, що російський уряд знає про їхню смерть, але вважає за необхідне зберегти щодо них санкційний режим. Серед 963 «підсанкційних» американців навпроти 5 людей стоїть позначка «помер».

Зокрема в’їзд заборонений екссенатору Джону Маккейну (помер у 2018 році), ексконгресвумен Елсі Гастінгс (померла у 2021 році), колишній першій заступниці директора ЦРУ Меліссі Дриско, екссудді Стівену О’Нілу, колишньому військовослужбовцю США Джеремі Сівітсу.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост