Крав усе, що бачив: на Закарпатті затримали серійного крадія

За  фактами кількох крадіжок у поліції відкрито кримінальні провадження та триває слідство. У злочинах підозрюється 38-річний мешканець Ужгородщини. Зловмиснику вже обрано запобіжний захід і наразі він перебуває під вартою  

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

Поліцейські офіцери громади Мукачева викрили на серії крадіжок 38-річного раніше неодноразово судимого жителя села Холмок, що на Ужгородщині.

Так, у селі Залужжя підозрюваний кілька разів проникав до приміщення рибного комбінату, звідки викрав електроінструменти, а саме бензопилу та бензокосу.

Іншу крадіжку зловмисник вчинив у районному центрі: з-під магазину по вулиці Ужгородській викрав велосипед, який місцевий житель ненадовго залишив без нагляду.

Співробітникам поліції вдалося розшукати всі викрадені речі. Їх вже вилучено та буде повернуто потерпілим. 

Зловмиснику слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочинів передбачених ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, скоєна в умовах воєнного стану).  Окрім цього, підозрюваному вже обрано запобіжний захід. Суд задовільнив клопотання слідчого та погодив тримання зловмисника під вартою.  

Наразі правоохоронці перевіряють можливу причетність затриманого до інших аналогічних злочинів на території регіону. Слідство у справах триває. 

Відділ комунікації поліції Закарпаття

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост