кремль відхрещується від обміну Медведчука на українських військових

Прес-секретар путіна заявив, що в кремлі не бачать можливості обміну кума російського президента віктора медведчука на українських військових із заводу “Азовсталь” у Маріуполі.

читай тільки перевірені новини • підтримуй своїх • замовляй рекламу на сайті ЗакарпатПост • e-mail: zakarpatpost@gmail.com

“Медведчук є громадянином України. Він не має відношення до Росії і він не є військовим. У випадку осіб з Азовсталі, там йдеться про військових та про членів націоналістичних формувань. Це абсолютно різні категорії осіб і тут навряд чи можна говорити про якісь обмінах”, – наголосив песков.

Для росії медведчук – це вже відпрацьований матеріал. Всі поставлені завдання в Україні він провалив, гроші були успішно розкрадені, і на політику він впливати більше не зможе.

Тільки й залишається чоловікові відомої української телеведучої сподіватися на нові відеозвернення дружини до світових політиків та давати свідчення на допитах.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост