Пенсіонер із рушницею допоміг збити ворожий літак над Черніговом

5 березня над Чернігівом захисники міста збили ворожий літак. Серед причетних до подвигу Володимир Федорович. Чоловік тільки почув у небі гул, одразу ж схопився за рушницю, повідомляє ОК “Північ”.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

“Я зі своєю “клюшкою”, і хлопці туди. Воно бух пало, і впало”, – згадує події того дня Володимир Федорович.

Як справжній мисливець, він узяв собі трофей – частинку збитого літака рашистів. Після цього чоловік став допомагати мешканцям рідного міста та навіть ховав від ворожих бомбардувань у своєму підвалі цілу родину.

Як зазначили у державній прикордонній службі, досі точно не відомо, хто ж збив ворожий літак. Проте немає жодних сумнівів, що Володимир Федорович доклав цього зусиль, повідомляє телеграм-канал Правда Геращенко.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост