Щонайменше 66 концентраційних таборів нині діє на території сучасної росії

⚡️Щонайменше 66 концентраційних таборів нині діє на території сучасної росії. Їх створення анонсувала розвідка США задовго до війни, а нині підтверджують міжнародні розслідувачі й наше РНБО.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Мета цих фільтраційних таборів – терор і знищення українців. кремль взявся відроджувати систему ГУЛАГу, щоб нести планомірну смерть усім незгодним.

Вже майже 100 000 наших громадян опинилися в цих таборах. Найбільше – 65 000 окупаційні сили депортували з Маріуполя. Останній приклад, 67 цивільних, зокрема дітей, з пересильного пункту Нікольське.

Зафіксовані факти депортації наших громадян у російську глибинку, в сибір, навіть у владивосток. Хоча система терору діє і на окупованих теренах. Найбільших з таких таборів смерті – Ізоляція в Донецьку. Схожі є у Криму і Маріуполі.

Сучасні послідовники справи більшовиків точно будуть, відповідати за цей злочин перед міжнародним трибуналом, – повідомляє Карпатська Січ.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост