путін підвищив особистого охоронця до “міністра надзвичайних ситуацій” після того, як попередник загадковим чином загинув

  • Сьогодні путін висунув кандидатуру генерал-майора Олександра Куренкова
  • Попередник Євген Зінічов помер після того, як «впав» із водоспаду
  • Перед загадковою смертю Зінічева рекламували як майбутнього лідера 

путін призначив свого колишнього особистого охоронця новим міністром з надзвичайних ситуацій після того, як його попередник таємничим чином впав із водоспаду.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

49-річний генерал-майор Олександр Куренков, висунутий сьогодні путіним, є шостим охоронцем російського президента, призначеного на вищу державну посаду, пише dailymail.

Останнім, хто обіймав цей пост, був Євген Зінічев, також колишній охоронець путіна, який загинув, впавши з 27-метрового водоспаду. 

Куренков має прізвисько «людина без обличчя». Мало що відомо його про минуле та походження, оскільки він стверджував, що він служив у контррозвідувальній службі ФСБ, а також у ФСО, був відповідальним за охорону вищих посадовців.

Прес-секретар президента Дмитро Пєсков сказав: «путін його добре знає особисто.

«А вибір означає, що, за словами глави держави, особисті, службові та професійні якості Куренкова дозволять йому виконувати цю функцію». 

Критики кажуть, що дедалі більше параноїк путін повністю довіряє лише тим, хто довів свою лояльність, охороняючи його життя. 

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост