В Угорщині запроваджують надзвичайний стан через війну росії проти України

Про це заявив прем’єр-міністр Віктор Орбан у відео, опублікованому у Facebook.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Про це повідомляє Hirado.hu.

Уряд, який сьогодні склав присягу, почав роботу негайно. Ми не втрачали жодної хвилини, бо поруч йде війна. Війна, яку ніхто не бачить, ще не закінчилася, почав прем’єр.

«Ця війна становить постійну загрозу для Угорщини, ставить під загрозу нашу фізичну безпеку, а також ставить під загрозу енергопостачання та фінансову безпеку економіки та сімей. Ми бачимо, що війна і санкції в Брюсселі призвели до величезного економічного потрясіння і різкого зростання цін”, – сказав він.

Він підкреслив, що світ знаходиться на порозі економічної кризи. Угорщина повинна залишатися осторонь цієї війни та захищати фінансову безпеку своїх сімей. Це вимагає простору для маневру та негайних дій.

Надзвичайний стан вводять нині з опівночі, 25 травня. Орбан пообіцяв, що «завтра триматиму вас вкурсі наших перших рішень».

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост