9-річна Кіра пожертвувала шикарною косою заради Перемоги України

9-річна Кіра Губіна з Чернігова обрізала волосся, яке ніколи не підстригало і виручені 3,5 тисячі гривень віддала на потреби ЗСУ.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Ідея здати волосся дівчинці прийшла, коли вона разом зі своїми батьками та трьома братами та сестрами ховалася в укритті від обстрілів.

Дівчинка каже, що раніше тато категорично забороняв зрізати коси: “В Інтернеті я побачила, що дівчата обрізають волосся під каре, і за це взагалі можна отримувати гроші. Я раніше цього не знала. Я вирішила поїхати до перукарні, обрізати волосся, продати та віддати гроші на ЗСУ”, – розповідає Кіра.

Вона повідомила, що тато був проти завжди. Говорив: “У тебе шикарне волосся, ніколи не будемо його обрізати”.

На цей раз тато погодився без вагань. Кіра сподівається, що її приклад надихне та інших.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост