Від елітного підрозділу росармії залишилося 3-4 людини. Перехоплення СБУ

Українські захисники продовжують нищити найбільш елітні підрозділи рф

Читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост

Так, на півдні України була вщент розбита 58 армія ворога, яку самі окупанти називали однією з передових в росії.

У 2018 році її переоснастили найновішими озброєнням і технікою, «аналогов которым нет», а зараз ЗСУ зробили так, що «нєт» самої 58 армії Південного воєнного округу рф.

Про це йдеться у нових телефонних розмовах окупантів, які перехопила СБУ.

«ОТ 58-ой армии вообще ничего не осталось. Она считалась самой тяжелой армией в Южном военном округе. По итогу, от нее не осталось практически ничего. Валера Бакин в 58-ой армии служил. У него в роте ни одного человека живого нет. Ни одного! Всех, короче, поубивали. Всю роту. У нас там тоже есть роты, где осталось 3 человека, 4 человека», – розповідає своїй дружині російський загарбник.

Тож робимо все, аби «приклад» 58 армії наслідували й інші військові підрозділи ворога. Наближаємо нашу перемогу! Про це повідомляє Служба безпеки України.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост