На Закарпатті може з’явитися перший пункт пропуску з Польщею

Про це Генеральний Консул Генерального Консульства Республіки Польща у Львові Еліза Дзвонкевич повідомила у рамках передачі гуманітарної допомог від Уряду Республіки Польща громадам Закарпаття у селі Волосянка на Великоберезнянщині Ужгородського району.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Зокрема, Генконсул разом з Консулом з політично-економічних питань Томашем Ковалем привезли до Волосянки дві вантажівки гуманітарної допомоги. Це — 16 палет із продуктами харчування, серед яких макаронні вироби, консерви, каші, продуктові набори, швидкі обіди та вершкове масло та інше.

Відтак гості з Польщі відвідали Волосянський дошкільний заклад, де наразі проживають тимчасово переміщені із зони бойових дій українці. Пані Дзвонкевич розпитала наших співвітчизників про їхній шлях до Закарпаття та запевнила їх у подальшій підтримці Польщею України.

Що ж до питання потреби у облаштуванні КПП Лубня- Волосате на українсько-польському кордоні, його підняв голова Ставненської територіальної громади Іван Мандрик та депутат облради Ярослав Шукаль. Ця ідея, щоправда, обговорюється вже давно, однак, зараз, коли у державі криза, спровокована війною, на думку представників місцевого самоврядування, такий перехід дав би новий поштовх до розвитку туризму у громаді й районі, а відповідно — й до появи нових робочих місць.

Про це повідомляє Закарпатська обласна рада

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост