На Закарпатті суд хотів відпустити лісового варвара на волю. Прокуратура оскаржує рішення

Закарпатська обласна прокуратура подала апеляційну скаргу на ухвалу Ужгородського міськрайонного суду щодо відмови в обранні запобіжного заходу директору одного з лісомисливських господарств Рахівщини. Прокурор наполягає на скасуванні такого рішення і постановленні нового, за яким особу буде взято під варту.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Нагадаємо, на початку цього місяця чоловіку повідомлено про підозру у повторній розтраті чужого майна у великих розмірах (ч.ч. 3, 4 ст. 191 КК України). Крім того, службовця підозрюють в аналогічному корупційному злочині та службовому підробленні в межах іншого кримінального провадження, де йому обрано запобіжний захід – домашній арешт. На це, зокрема, і посилався слідчий суддя при постановленні ухвали про відмову обирати новий запобіжний захід.

Однак прокуратура вживає усіх можливих заходів, аби до директора лісгоспу таки застосували найбільш суворий запобіжний захід. Це дасть змогу запобігти його можливій подальшій злочинній діяльності та унеможливити ухилення від досудового слідства.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост