На Київщині прості люди вкрали в рашистів бензовоз із 700 літрами солярки

Світлана Костовецька та Валентин Грищенко, мешканці Димера Київської області, під час спроби окупації регіону російськими військовими викрали у них бензовоз із 700 літрами солярки.

Читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост

Машину димерчани передали шпиталю – солярки вистачило на 7-8 днів роботи електрогенераторів, пише ТВ

“На трасі стояв бензовоз. Мені було інтересно, що там усередині. Я залізла туди – там був ключ. Завела, він завівся – і поїхали”, – розповіла Світлана.

“Сусідка – така бойова дівка, їздила віздє, дивилася, де шо є. Там єсть “Урал”, каже, я попробувала – він заводиться, тронула – їде. Поїхали десь переженем. Поїхали!” – розповів Валентин.

Спершу бензовоз хотіли просто підпалити, але вирішили кілька днів почекати. За цей час солярку почали зливати місцеві. Вирішили відігнати його до лікарні Димера.

Головлікарка лікарні Тетяна Дивиденко розповіла, що світла тоді не було, використовували електрогенератори, палива для них залишалося на 4-5 днів.

“Запитала, де взяв”. “Украв”. “Де вкрав?”. “У кацапів”. “Ну і слава богу, і молодець”, – розповіла головлікарка.

Валентин каже, що також із сусідом вкрали у росіян С-300 і сховали у лісі й поставили біля нього табличку “заміновано”. “Але кацапи його знайшли, підірвали”, – з жалем сказав він.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост