На Закарпатті працюють 182 релоковані підприємства

«Ми — лідери в Україні за цим показником: наш край прийняв близько 45% від усіх релокованих компаній. Всього до нас прибули 262 підприємства, 80 з них ще перевозять потужності чи облаштовуються на новому місці», – зауважив заступник голови ОВА Василь Іванчо.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

Область прийняла представників ІТ-компаній, підприємства, які спеціалізуються на сфері послуг, виробництві одягу, машин, меблів, комп’ютерів, електронної та оптичної продукції, оброблення деревини тощо.

За словами Василя Іванча, вже понад 160 компаній перереєстрували свій бізнес на Закарпатті, тобто стали податковими агентами. Це додаткові надходження до бюджету, що дозволить втілювати чимало проєктів та покращувати економічний потенціал регіону.

«Сьогодні кожному підприємству, яке переїхало до нас, приділяють увагу усі державні та контролюючі органи, аби створити належні умови для ведення бізнесу», — резюмував Василь Іванчо.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост