Хотів стати завойовником, а стане добривом для українських чорноземів

Про це повідомляє 128 Закарпатська бригада.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Черговий орк, що прийшов на українську землю, напоровся на вогонь штурмовиків 128 бригади й залишиться в ній назавжди. Хотів стати завойовником, а стане добривом для наших чорноземів.

Ось дані загиблого:

Трошин Игорь Сергеевич, 12 червня 1998 року народження, закінчив Московское высшее общее войсковое командное училище. 24 липня 2021 року, рівно за сім місяців до вторгнення Росії в Україну, отримав військове звання лейтенант. Служив командиром взводу військової частини 65384.

Військова частина № 65384 – це 291-й гвардійський мотострілковий орденів Александра Невського та Суворова полк — тактичне формування Сухопутних війск росфедерації.

Входить до складу 42-ї гвардійської мотострілкової дивізії Южного воєнного округу, пункт постійної дислокації — пос. Борзой (Чеченська республіка).

Загибель Трошина – ще один доказ того, що через військові провали та величезні втрати особового складу в Україні Росія відправляє на війну молодих випускників військових училищ, які не мають досвіду служби в армійських підрозділах.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост