Site icon zakarpatpost.net

Шольц заявив, що путін не виграє війну в Україні і не повинен диктувати умови припинення вогню

BERLIN, GERMANY - NOVEMBER 24: Olaf Scholz of the German Social Democrats (SPD), who will very likely become the next German chancellor, speaks to the media while he and leaders of the German Free Democrats (FDP) and the Greens Party presented their mutually-agreed on coalition contract on November 24, 2021 in Berlin, Germany. The contract establishes the policy framework for the three parties to create the next federal coalition government. The three parties have been in coalition negotiations over the weeks following federal parliamentary elections last September. (Photo by Sean Gallup/Getty Images)

путін не виграє війну в Україні, заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц (СДПН) під час виступу в Давосі, Швейцарія. Він назвав вторгнення росії провалом. Однак путін почне мирні переговори лише тоді, коли зрозуміє, що не може прорвати оборону України, додав канцлер.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

«Він пропустив усі свої стратегічні цілі», – сказав Шольц.

Крім того, «жорстокість російської війни» як ніколи зблизила українську націю, змусивши дві держави наблизитися до НАТО: «Зі Швецією та Фінляндією два близьких друга та партнери хочуть приєднатися до Північноатлантичного альянсу. Ласкаво просимо!», – сказав Шольц, пише novinky.cz

За його словами, путін недооцінив єдність і силу, з якою на його агресію відреагувала група семи найрозвиненіших економік, так звана G7, НАТО і Європейський Союз.

«путін буде серйозно вести переговори про мир, лише якщо він усвідомить, що не може прорвати оборону України», – сказав Шольц. Він додав, що неприпустимо, щоб президент росії встановлював умови припинення вогню. «Продиктованого миру не буде. Україна цього не прийме, і ми теж”, – наголосив канцлер.

путін хоче повернутися до світового порядку, в якому найсильніші диктують, що правильно, сказав Шольц. «Це спроба повернутися до часів, коли війна була звичайним політичним засобом», – підсумував він.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост

Exit mobile version