Раптово пішла з життя талановита закарпатська актриса

Впродовж багатьох років зі сцени обласного драмтеатру дарувала глядачу свій талант артистка-вокалістка – Кароліна Білак.

Читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост

«З глибоким сумом повідомляємо, що 27 травня, після важкої  невиліковної  хвороби, пішла з життя провідна акторка  Закарпатського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені братів Шерегіїв – Кароліна Білак. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким», – повідомляє Закарпатський академічний обласний драмтеатр.

Минулої неділі, Закарпатський академічний обласний український музично-драматичний театр імені братів Шерегіїв показав англійську комедію Б.Томаса «Здрастуйте, я ваша тітонька», всі кошти від якої були передані на лікування акторки Кароліни Білак.

Кароліна народилася в театральній родині: батько Іван Білак багато років працював директором в Закарпатському муздрамтеатрі, мати Лариса Білак – народна артистка України.

З дитинства дівчина любила співати. Закінчила Ужгородське музичне училище імені Д.Задора, Київський національний університет культури і мистецтв. Лауреат міжнародних та всеукраїнських фестивалів класичної та естрадної пісні.

Майже тридцять років працювала в Закарпатському муздрамтеатрі, де проявила себе не тільки як вокалістка із чудовим голосом, але й цікава драматична акторка. У 2016 стала лауреатом обласної театральної премії імені братів Шерегіїв за виконання кращої жіночої ролі.

Прощання з Кароліною Білак у вівторок, 31 травня о 12-й годині в Закарпатському облмуздрамтеатрі. Поховання у селі Доманинці.

Закарпатпост