путін готовий до обміну полоненими, – канцлер Австрії

Канцлер Австрії Карл Негаммер провів з путіним телефонну розмову, яка тривала близько 45 хвилин. Він відбувся без відеозапису лише при присутності перекладачів, повідомляє Kurier.

читай тільки перевірені новини • підтримуй своїх • замовляй рекламу на сайті ЗакарпатПост • e-mail: zakarpatpost@gmail.com

“Розмова була дуже напруженою, дуже серйозною. путін дав позитивні сигнали, щоб схвалити рішення щодо експорту українського зерна через морські порти Чорного моря. путін запевнив, що зусилля з обміну полоненими знову будуть активізовані, він упевнений, що такий обмін буде можливий найближчим часом “, – зазначив він.

Також у розмові путін нібито пообіцяв, що Міжнародний комітет Червоного Хреста матиме вільний доступ до українських військовополонених.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост