Ужгородська Лінгвістична гімназія організувала благодійну акцію на підтримку військових

Про це повідомляє Ужгородська міська рада.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Благодійну акцію на підтримку військових на набережній Незалежності організувала вчора, 27 травня, Лінгвістична гімназія імені Т.Г.Шевченка. Майстер-класи з орігамі, плетіння браслетів, виготовлення ляльки-мотанки, аквагрим для малюків, ярмарок із роботами учнів та смачними десертами, продаж унікальних футболок з принтами малюнків гімназистів – і все це під акомпанемент гітари, який чергувався з грою на фортепіано. Також присутні мали можливість почути спів учнів та побачити танцювальний номер.

Найочікуванішою подією дня був уже традиційний показ фільму під липами від продюсерського центру «Весна переможе».

«Memento vivere», стрічка про Івана Франка, вперше була на великому екрані 6 років тому. І от сьогодні знову, попри ситуацію в країні, вона була презентована всім охочим і доповнена перформансом від акторів-аматорів.

Бурхливі оплески опісля свідчать про успіх та підтверджують важливість таких заходів! Зібрані кошти, а саме 16 281 грн, уже найближчим часом будуть передані на потреби 212 батальйону 101 бригади ТРО, інформує Лінгвістична гімназія.

Атмосферу свята дивіться на фото Ужгородської міської ради:

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост