путіна попередили, що йому залишилося жити максимум три роки

путіна попередили, що йому залишилося жити лише три роки – через швидко прогресуючий рак. Про це повідомляє британська газета Daily Mail з посиланням на неназваного агента ФСБ.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Офіцер ФСБ охарактеризував стан російського президента як “важку форму швидко прогресуючого раку” і додав, що також кремлівський володар втрачає зір. Раніше всі звернули увагу, як путін дивно рухав ногами на зустрічах із Олександром Лукашенком та Емомалі Рахмоном.

Ймовірно, каже видання, це було спробою приховати мимовільні посмикування, спричинені хворобою Паркінсона. До цього перед зустріччю з Лукашенком він дивно тряс рукою, а потім на камерах хапався за підлокітники стільців і кути столів, що деякі вважають спробою замаскувати тремор.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост