Сьогодні в Ужгороді попрощалися із двома загиблими Героями-захисниками України – Сергієм Готрою та Денисом Кофелем

Про це повідомляє Ужгородська міська рада.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

Сергію Готрі було 46 років, в Ужгороді він у 90-х роках навчався в училищі на автослюсара, створив сім’ю і дуже любив доньку, якій зараз 17, та сина, якому 15 років.

Зі зброєю в руках відстоював незалежність України ще в 2014-2016 роках, потім служив за контрактом і зараз мобілізувався у перший же день повномасштабного вторгнення – 24 лютого. Загинув Сергій Йосипович 23 травня на Донеччині.

Ужгородцю Денису Кофелю минулої осені виповнилося 20 років. Він вчився у школі №6, після 9 класу – у Закарпатському ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою, а потім у Львівській академії сухопутних військ ім. Гетьмана П. Сагайдачного, служив за контрактом у десантно-штурмових військах.

Учителі, друзі відзначають, що Денис був відкритим, щирим, дружнім хлопцем, завжди вмів влучно пожартувати, завжди відстоював справедливість. Із 24 лютого перебував у найгарячіших точках, за визволення Бучі отримав орден “За мужність” ІІІ ступеня.

Загинув 24 травня у населеному пункті Берестове Бахмутського району Донецької області.

Провести Героїв в останню путь прийшли багато ужгородців, рідні, друзі, військовослужбовці, керівники міста та області.

Після Літургії, яку відслужили священники, траурна хода пройшла від площі Народної до Пагорба Слави, де воїнів поховали.

Вічна пам’ять Героям!

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост