Депутат Держдуми росії запропонував викрасти міністра оборони країни НАТО

Російський депутат Олег Морозов пропонує викрасти міністра оборони однієї з країн НАТО, коли той їхатиме до України.

Читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост

Про це пише Spiegel, повідомляє “Європейська правда“.

Морозов у ​​ток-шоу на кремлівському телеканалі “Росія-1” заявив, що, можливо, міністр країни НАТО сяде на поїзд до Києва, щоб поговорити із президентом України Володимиром Зеленським. “Але він би не приїхав. Отямився б десь у Москві”, — додав він.

“Ви маєте на увазі, що ми його викрали?” — запитала модератор Ольга Скабеєва. “Так, і тоді ми дізналися б, хто що замовив, хто за що конкретно відповідає”, — відповів Морозов і пригрозив: “Усі військові міністри, які їдуть до Києва, повинні подумати про те, як це — прокинутися в Москві”.

Морозов є членом партії “Єдина Росія” та депутатом з 1993 року.

Після російського вторгнення 24 лютого столицю Київ, щоб продемонструвати свою солідарність з Україною, відвідали низку західних лідерів, зокрема міністр оборони США Ллойд Остін, який прибув туди у квітні разом із держсекретарем Ентоні Блінкеном.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост