Закарпатець прийшов у гості до знайомого у отримав ножем два удари в груди

За клопотанням, погодженим прокурором Ужгородської окружної прокуратури, 37-річного місцевого мешканця взято під варту із заставою у 124 тис. грн. Попередньо йому повідомлено про підозру у спричиненні тяжкого тілесного ушкодження знайомому (ч. 1 ст. 121 КК України).

Читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост

Встановлено, що 47-річний потерпілий гостював у підозрюваного, коли між ними виник словесний конфлікт. У ході цього господар помешкання взяв кухонний ніж і наніс знайомому два удари у грудну клітку, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження. Згодом пораненого госпіталізували, а нападника затримали на місці вчинення злочину.

Подальше досудове розслідування здійснюють слідчі Ужгородського райуправління поліції. У разі доведення вини особі може загрожувати ув’язнення на строк від 5 до 8 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост