На Закарпатті продали близько 40 тисяч екземплярів другої воєнної марки

Близько 40 тисяч марок «Русскій воєнний корабль… Всьо!» купили у поштових відділеннях області за тиждень.

читай тільки перевірені новини • підтримуй своїх • замовляй рекламу на сайті ЗакарпатПост • e-mail: zakarpatpost@gmail.com

«Продаж проводимо у три етапи: 23 та 27 травня, останній розпочнеться 3 червня, коли пошти отримають чергову партію марок», — повідомив директор Закарпатської дирекції АТ «Укрпошта» Сергій Калій.

Тираж другої марки перевищує попередній у 5 разів і становить 5 млн. За словами Сергія Калія, саме через це уже відчутна різниця у кількості проданих екземплярів.

Перші марки «Русскій воєнний корабль, іді…», які презентували у квітні, на Закарпатті розкупили за лічені дні. Загалом краяни та гості області тоді придбали близько 18 тисяч екземплярів.

Сьогодні купити другу воєнну марку можна в поштових відділеннях у кожному районному центрі та на онлайн-майданчиках, повідомляє Закарпатська ОВА.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост