Магазину EcoFood в Ужгороді нині 5 років, бренду – 7

Нині 5-річний ювілей відзначив магазин EcoFood, що на вулиці Швабській в Ужгороді.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

EcoFood -це не просто один із продуктових магазинів міста, це – перша в Ужгороді крамниця, у якій можна придбати екологічно чисту продукцію для здорового харчування. Асортимент великий і постійно розширюється.

Також у EcoFoodі є корисні солодощі ручної роботи. Наприклад, тістечка без випічки, без цукру борошна та яєць, які можна їсти усім, від яких ніхто не набирає зайву вагу, які дуже смакують дітям. Є також натуральний шоколад, морозиво на основі фруктів, хлібці та багато іншої саме корисної продукції.

Крім того, можна придбати каші, спеції, олії тощо.

“Я не ставлю собі за мету за мету збагатитись, не ганяються за престижем та великими прибутками, моя мета – навчити людей бути здоровими і правильно харчуватися”, – каже власник еко-крамниці Олег Блажівський.

А з нагоди 5-річчя у EcoFoodі пригощали усіх відвідувачів вітамінними смаколиками. Бажаючі могли також зробити фото на пам’ять.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост