Нині в Ужгороді дітлахи мали казкове свято

Бібліопаті з різними тематичними локаціями сьогодні, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, для малечі організували в ужгородській бібліотеці «Казка».

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

На свіжому повітрі, перед входом до бібліотеки, проводили веселі ігри, конкурси, вікторини, танцювальний батл, загадували загадки, із музичними сюрпризами виступили юні співаки Богданка Кулак та Гліб Нєвєров.Діяли локації: читальна зала під відкритим небом «Будь на хвилі: читай українське, сучасне, дитяче», фотозона «Україна – це Я», територія аквагриму, куточок «Творчої палітри» і навіть невеличкий «Бібліотечний мініпікнік» на траві.Дітлахи малювали крейдою на тротуарній плитці, смажили на патичках маршмелоу, збирали у ровесників автографи, отримували заохочувальні призи. Організатори нагородили активних учасників гуртка творчих дітей «Наші ручки роблять модні штучки».Модерувати свято завідувачці «Казки» Аллі Петрішак допомагала клоунеса, а організувати його – громадська організація «Ти – особливий» й управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради.Привітав малечу, батьків, рідних заступник міського голови Ужгорода Василь Гомонай, він нагадав, що найважливіше, аби діти були щасливі, здорові, добре вчилися, весело гралися і любили свою країну, свої рідні міста, села, повідомляє Ужгородська міська рада.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост