У Новому районі Ужгорода відкрилася ще одна велобаза

У рамках відзначення Дня захисту дітей учасники та керівники обласного велоклубу «Лідер», який належить до ОДЮСШ «Спартак», урочисто відкрили свою нову базу, яка знаходиться в одному з приміщень Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування по вул. Капушанській, 142. Перша база розташована у ЗОШ №20-ліцей «Лідер».

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Ужгородське і Свалявське відділеннях велоспорту ОДЮСШ «Спартак» відвідує понад 50 дітей від 9 до 14 років. Займається з ними троє тренерів.

Для того, аби продемонструвати технічні навики користування велосипедам та залучити інших дітей до цього виду спорту спорту, 1 червня «лідерівці» влаштували відкрите вело-тренування у Боздоському парку. Об’їжджали перепони, а потім здійснили крос-кантрі пересічною місцевістю. Про це повідомляє Закарпатська облрада.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост