На війні згинув молодий Герой із Закарпаття – Іван Васильчук

Страшну новину сповістила Ясінянська територіальна громада

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Сьогодні Ясінянську територіальну громаду сколихнула сумна звістка

29 травня 2022 року мужньо захищаючи Рідну Україну у війні з російським агресором загинув мешканець села Лазещина – Васильчук Іван Антонович.

Іван Антонович народився 17 березня 1987 року. Ще у 2014 році він пошів на Схід захищати рідну країну від російського агресора. Помер внаслідок отриманих поранень.

Смуток, журба, печаль – сьогодні ці почуття огортають Ясінянську громаду…

Ясінянська територіальна громада висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати загиблого Героя. Нехай Господь Бог допоможе рідним пережити гіркий біль непоправної втрати!

Світла та вічна пам‘ять та безмежна шана полеглому воїну…

Герої не вмирають!
Слава Україні! Героям Слава! 💙💛

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост