13-річну Дашу та її родину окупанти розстріляли з автоматів. Вижила, бо прикинулася мертвою

13-річну Дашу та її родину окупанти розстріляли з автоматів. Дівчинку важко поранили, вона вижила лише тому, що прикинулася мертвою

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Деталі: наприкінці лютого, коли армія Російської Федерації зайшла до Київської області, сім’я з Катюжанки намагалися повернутися до себе додому. Агресори відкрили вогонь машиною мирних жителів. Батько дівчинки та його дружина загинули на місці, дідуся тяжко поранили. Машина спалахнула.

Даша намагалася врятуватися, виповзла з салону, кинулася бігти, слідом за дитиною солдати пустили автоматну чергу. Дві кулі потрапили Даші в ногу та руку. Спливаючи кров’ю, вона намагалася втекти від військових, двічі ховалася, але її все одно наздогнали. Дівчинка вдала, що не дихає, один із солдатів штовхнув її ногою, повірив, що мертва і тільки тоді окупанти пішли.

Дівчинку врятували місцеві жителі, надали першу допомогу, а потім доправили до лікарні. Зараз дівчинка вже ходить, хоч і важко, шрами від куль залишилися.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост