Магаданська область, яка потопає у злиднях, нібито буде відновлювати місто на Донеччині

Магаданська область взяла шефство над Жданівкою у псевдо ДНР, щоб допомогти у відновленні міста. Про це повідомляють росЗМІ

Придбай журнал Впливові люди Закарпаття. ТОП-100. м.Ужгород, пл.Корятовича, Центральний ринок, газетний лоток

Також зазначається, що до Жданівки з Магаданської області вже навіть прибула делегація у складі 8 осіб і ознайомилася з основними проблемами у місті.

Більше того, губернатор Магаданської області Сергій Носов наголосив, що Магаданська область надасть допомогу для відновлення житлових будинків та об’єктів соціального значення.

Цікаво, яким чином така бідна периферія московії хоче допомагати відновлювати понівечені самими ж окупантами будівлі, коли там люди живуть у таких халупах, що їм самим потрібно допомагати.

 «Ми маємо повернути смак нормального мирного життя дітям ДНР та ЛНР», – зазначив Носов.

А в його рідному Магадані, який смак має життя людей? Дерев’яні похилені хати, погнилі огорожі з дощок і алкогольний сморід. Вигляд у російського міста, ніби його щойно розбомбили. Хоча там ніхто не стріляв. От такі покращення несе до України росія.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост